Василь Деревляний привітав вихователів та працівників дошкільних навчальних закладів з професійним святом

Опубліковано:
27 Вересня, 2018

Василь Деревляний привітав вихователів та працівників дошкільних навчальних закладів з професійним святом та взяв участь у відкритті групи в Борщівському дитсадку.

У Борщівській ОТГ працює десять дошкільних навчальних закладів, де навчається 512 дошкільнят. У дитсадку «Кристалик», що в місті Борщів сьогодні відкрили ще одну додаткову групу. Таким чином розвантажили діючі групи та влаштували дітей, які були на черзі.  Тепер вихованцям вистачає місця  і для навчання, і для відпочинку, для рухливих ігор та повноцінного сну.

«Дорогі діти, для вас сьогодні відкриті двері у чарівний світ дитинства. Ви маєте гарно облаштовану приймальню, буфет, ігрову кімнату, спальню та ванну кімнату. Навчайтесь комфортно та яскраво, на радість вашим батькам. А новопризначеним вихователям я бажаю натхнення, творчості, високого професіоналізму, витримки, любові до своїх вихованців та здійснення усіх задумів і мрій», – зазначив міський голова Борщева, «батьківщинівець» Іван Кобилянський.

Для того, щоб молодша група дошкільнят даного закладу  мала належні умови у минулому році провели капітальний ремонт даху на загальну суму 870 000 грн. Також за кошт місцевого бюджету придбали побутову техніку та зробили капітальний ремонт приміщень, – розповів Іван Кобилянський.  

«Мені приємно, що місцева влада Борщівської громади приділяє першочергову увагу дітям. Сьогодні ми побачили радісні усмішки дошкільнят, які навчатимуться у нових , красивих та яскравих приміщеннях. Символічно, що ми відкриваємо групу у дитсадку саме у день професійного свята вихователів та усіх працівників дошкільних начальних закладів. Тому бажаю вам міцного здоров’я, оптимізму, сімейного затишку. Нехай ваші вихованці вас цінують та поважають, а влада йтиме на зустріч в усіх ваших починаннях», – додав Василь Деревляний, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова обласної організації ВО «Батьківщина».

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #борщів, #деревляний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: