Обвинувачений у вбивстві засуджений до 12 років позбавлення волі

Опубліковано:
27 Вересня, 2018

За участі прокуратури Тернопільської області судом  апеляційної  інстанції розглянуто апеляційну скаргу обвинуваченого в умисному вбивстві, скоєному у с.Калинівка Зборівського району Тернопільської області, у задоволенні якої судом відмовлено.

Обвинувачем доведено у суді, що 18 серпня 2017 року  в с.Калинівка Зборівського району місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, спричинив тілесні ушкодження жінці, яка приїхала до нього на запрошення, а потім задушив її, замотавши обличчя скотчем. Щоб  приховати сліди злочину, він втопив тіло у ставку. Через кілька днів труп виявили місцеві жителі, а правоохоронці  встановили особу потерпілої та затримали убивцю.

Суд апеляційної інстанції погодився із позицією прокуратури та Зборівського районного  суду щодо доведеності вини особи, залишивши в силі оскаржуваний вирок – 12 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вирок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: