Бібліотеки Тернополя прийняли естафету пісочної анімації

Опубліковано:
26 Вересня, 2018

Тернопільська Центральна міська бібліотека прийняла естафету в межах Всеукраїнського флешмобу Центру анімаційних мистецтв “Оживи піском бібліотеку”, який стартував у Хмельницькому. Передала естафету директору Тернопільської міської ЦБС Світлані Козелко Тамара Козицька, директор Хмельницької міської централiзованоі бiблioтечної системи. Картини гіганти насипали кольоровим піском просто на підлозі центральної міської бібліотеки для дорослих.

Оксани Мергут, засновниця “Центру анімаційних мистецтв”:

“Флешмоб Центру анімаційних мистецтв – це співпраця з бібліотеками. Колись бібліотеки підтримали мене в моєму бажанні навчати пісочній анімаці. Саме з обласної бібліотеки для юнацтва в Хмельницькому почала працювати наша Перша професійна студія пісочної анімації. Флешмоб стартував у Хмельницькій Центральній міській бібліотеці, продовжмли в Хмельницький обласній бібліотеці для юнацтва, Чорноострівській бібліотеці, далі Тернопіль – Тернопільська Центральна міська бібліотека. “Оживи піском бібліотеку” – це виконання пісочних картин-гігантів у бібліотечному просторі. До нього додаємо майстер-клас з пісочної анімації.”

Майстер-клас пройшов у теплій компанії дітей з Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру та відвідувачів бібліотеки №8 для дорослих.  Оксана Мергут до Тернополя з Хмельницького привезла усе обладання для майстер-класу та свого маленького друга хамелеона Каспера. Тваринка чемно грілась на руках в господині протягом усього творчого спілкування. Майстер-клас відбувся у неділю 23 вересня, а гігантські картини піском діти та дорослі створювали у суботу 22 вересня у міській центральній бібліотеці для дорослих. Бібліотекарі Світлана Козелко, Марія Фелештин, Христина Стоколоса та Галина Заставецька вперше спробували малювати піском, заняття їм сподобалось, Жінки впевненні такі нестандартні події привертають увагу і до читання. Світлана Козелко планує передати флешмоб у Рівне. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null
 
 
null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #естафета, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: