Чоловіка, якого підозрювали у двох вбивствах, знайшли повішеним

Опубліковано:
25 Вересня, 2018

31-річного Ігоря Олійника, якого розшукували поліцейські за підозрою у двох вбивствах, знайшли мертвим у садку односельчанина у Вербові Підгаєцького району. Кількома днями раніше він зарізав свою колишню 26-річну подругу на очах у її семирічного сина та її 60-річну матір.

Читайте також

На Тернопільщині зарізали матір чотирьох дітей та її наймолодшу доньку

Трагічна подія трапилася на сусідньому із селом вбивці хуторі Лиса. Чоловік зустрічався із жителькою хутора, допомагав фінансово, та через деякий час вона знайшла іншого. Підозрюваний благав жінку не покидати його і навіть погрожував зарізати, ящо не залишиться з ним. Зрештою, страшну обіцянку таки виконав. 

У день вбивства він підпалив хату брата колишньої. Поки її співмешканець побіг гасити пожежу, зайшов до хати з ножем і наніс смертельні удари жінці та її матері, не зважав навіть на те, що в той час у будинку перебувала дитина. Вбивши обох, лісом втік з хутора.

Чоловіка поліцейські оголосили у розшук. З малолітнім свідком важкого злочину працювали психологи, їм вдалося вивести дитину із стану глибокого стресу. Також фахівці надали психологічну підтримку рідним потерпілих. 24 вересня, правоохоронці знайшли вбивцю повішеним.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: