Замість сприяння розвитку підприємництва, уряд бажає просто його знищити – голова ТОГО «Підприємці Галичини» Ольга Шахін

Опубліковано:
25 Вересня, 2018

Голова ТОГО “Підприємці Галичини” Ольга Шахін висловила свою думку про виступ премєр-міністра Володимира Гройсмана на Дні діалогу з владою в Тернополі:

“Як Голова Тернопільської обласної громадсьої організації “Підприємці Галиччини”, просто не можу не висловити своє незадоволення на рахунок вчорашніх обурливих заяв Гройсмана В.Б. у Тернополі.

Беручи до уваги критичний стан малого та середнього бізнесу, вважаю, що підняття податків та збільшення кількості перевірок є абсолютно абсурдними інструментами для наповнення держбютжету. Це радше навпаки призведе вже до повного, остаточного краху такого поняття як бізнес в Україні. Без перебільшення і сліпий бачить, що малий та середній бізнес в Україні — ледве дихає. Завдяки нашій тісній співпраці як підприємців із міським головою Тернополя вдалось домогтись ставки на податок на нерухоме майно в 1%, що є безумовно позитивним фактором, дозволяючи бодай “триматись на плаву”. Замість того, щоб взяти приклад і відзначити дану ініціативу та співпрацю, голова уряду спромігся лише на безпідставні гострі докори в сторону місцевої влади.

Щодо висловлювань на рахунок з\п у конвертах, то мушу наголосити, що саме ганебна і бездарна політика уряду із субсидіями спонукає до схожого явища. Варто наголосити, що враховуючи всі теперішні умови, заробітчанство, надзичайно важко й сутужно із пошуком кадрів, і зазвичай саме наймані працівники ставлять ультиматуми на рахунок офіційних чи неофіційних виплат, адже практично ніхто не хоче втрачати субсидій.

Замість сприяння розвитку підприємництва, уряд бажає просто його знищити, спопелити, розтоптати податками, незрозумілими перевірками. Недофінансування місцевих бютжетів Гройсман вирішив “залатити” дуже просто – накладенням космічних штрафів на підприємців. Володимир Борисович підкреслив, що оскільки в Тернополі є достатньо інспекторів праці, то повинно бути і наповення бютжету звідти. А ми всі добре знаємо, як легко і “справедливо” можна стягувати чесно зароблені гроші такими первірками. Геніальне вирішення проблеми — вижати вже всі соки до краплини, зробити банкрутами всіх і все.

Коли Вас, пане Прем’єр-міністр, маленька дівчинка запитала, чому люди масово виїжджають закордон, то ви проковтнули язика. А знаєте чому? Це завдяки вам і вашим колегам, які просто безжально хочуть добити, доконати і без того багатостраждальний малий та середній бізнес.”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #гройсман, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга шахін, #тернопіль, #тернопільські новини, #уряд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: