На Тернопільщині зарізали матір чотирьох дітей та її наймолодшу доньку

Опубліковано:
24 Вересня, 2018

У подвійному жорстокому вбивстві підозрюють 31-річного мешканця сусіднього с. Вербів – Ігоря Олійника, який, кажуть у селі, раніше мав стосунки з жінкою, – пише 20 хвилин

Тіла 60-річної Надії, матері чотирьох дітей та її 26-річної доньки Галини зі слідами насильницької смерті виявили у їхньому будинку в с. Лиса, що на Підгаєччині. Це сталось в ніч з 22 на 23 вересня у с. Лиса Підгаєцького району. У селі подейкують, що розправа відбувалась на очах у 7-річного Богданчика. Принаймні він в момент, коли виявили тіла, був вдома.

Обом жінкам вкоротили віку за допомогою ножа. У поліції підозрюють, що подвійне вбивство – справа рук Ігоря Олійника. І причиною є давня неприязнь. – Надія була пенсіонеркою, виховала за життя чотирьох дітей, чоловік помер давно, років 10 тому, – розповіла голова Лисецької сільради Марія Смик.

Доньці Галині було 26. Вона одна виховувала синочка – 7-річного Богданчика. Наразі долю малюка вирішуватимуть органи опіки і піклування.

Планує опікуватись племінником рідна тітка Богдана – сестра убитої Галини. У неї теж є двоє неповнолітній дітей. Галина була наймолодшою з чотирьох дітей Надії.

Вбита проживала з мамою і сином у будинку, розповіли люди у селі. І додали: малий, ймовірно, або бачив, хто вбив, або принаймні перебував з ними в одному будинку, коли все сталось. Поліція, кажуть люди, вже взяла свідчення в дитини.

Ігор Олійник, якого підозрюють у вбивстві обох жінок, принаймні раніше зустрічався із Галиною. Що сталось у той вечір – ніхто не знає. Сусіди не чули ні сварок, ні криків. Коли поховають жінок – невідомо.

Наразі тіла забрали на експертизу і лише після її завершення віддадуть родичам для поховання.

24 вересня стало відомо, що Ігоря Олійника знайшли. Він повісився у сусідському садку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олійник, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: