Як не «згоріти» на роботі і знайти спільну мову із відвідувачами – про це і не тільки запитували під час семінару

24.09.2018 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Короткотерміновий тематичний семінар для спеціалістів виконавчих апаратів районних рад, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, рад об’єднаних територіальних громад, які відповідають за питання кадрової роботи, був як ніколи інформаційно насиченим і цікавим.

У роботі семінару взяло участь багато учасників. Зокрема завідувач лабораторії з питань удосконалення підготовки кадрів державної служби та місцевого самоврядування Центру Петро Циклиняк, директор – Володимир Ткач, начальник організаційного відділу виконавчого апарату Тернопільської обласної ради –Теодозій Кухарський, головний спеціаліст Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях – Мар’ян Когут, головний спеціаліст з питань запобігання корупції Західного офісу Держаудитслужби України Львівської області Геннадій Чурілов, старший інспектор відділу правового забезпечення діяльності обласної ради та територіальних громад області виконавчого апарату Тернопільської обласної ради – Валентин Семчишин.

 Серед різноманіття тем була одна важлива й надзвичайно актуальна для сьогодення тема: «Соціально-психологічні особливості гендерних владних комунікацій у професійній діяльності», яку озвучив психоаналітик, психолог-практик, голова громадської організації «Світлодар»  – Борис Семеняк. На його думку у сучасному українському суспільстві гендерні особливості впливають на становище особистості в суспільстві, на її професійне становлення. Найбільше лектора запитували про стосунки на роботі, про те, як знаходити спільну мову із відвідувачами, як не «згоріти» на роботі. Відповідь пана Бориса була однозначною: «Максимально позитивне налаштування на виконання своїх обов’язків на роботі, не допускання в думки страхів, не боятись складних ситуацій під час робочого процесу із відвідувачами, не допускання стану роздратування. Незалежно від ситуації та обставин у серці має панувати тільки любов. І вчитися цьому треба щодня і завжди. Адже в найскладніших життєвих ситуаціях добрі помисли, добрі стосунки, світлі думки допомагають їх вирішувати». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі