Чемпіон Тернопільської області розробив план дій на 5 років

Опубліковано:
22 Вересня, 2018

21 вересня відбулася робоча зустріч керівників футбольного клубу «Агрон» Великогаївська об´єднана територіальна громада.

На ній були присутні президент клубу Березовський Ю.Р., почесні президенти Кохман О.А. та Чайківський І.А., голова громадської організації ФК «Агрон» Зендран С.Б., заступник голови ГО «ФК «Агрон»» Гуля С. Р. та ревізор ГО ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ Салик М.С.

Головним питанням порядку денного було розвиток футбольного клубу «Агрон» на найближчі 5 років. А саме вихід команди на професійний рівень, але тільки по спортивному принципу. Створення єдиної вертикалі ветеранського, дорослого і дитячого футболу. Робота з вболівальниками та людьми, які хочуть допомогти в розвитку клубу.

В результаті зустрічі дійшли до висновку, що потрібно розробити і виготовити логотип та екіпірування для футболістів у власному форматі. Провести розмову з тренерським штабом і напрацьовувати спільно стратегію розвитку ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ на найближчі 5 років, щоби прославляти Тернопільську область на всеукраїнському рівні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #плани, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: