Тарас Юрик: Завалівська школа є яскравим прикладом масштабних змін в освітній галузі

21.09.2018 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Завалівській ЗОШ І-ІІІ ст. завершилися роботи із утеплення фасаду. На втілення енергоефективного проекту, який передбачав комплексну термомодернізацію приміщення школи, із Державного фонду регіонального розвитку за сприяння народного депутата України Тараса Юрика було спрямовано понад мільйон гривень. Минулого тижня народний обранець в рамках робочого візиту на Підгаєччину відвідав освітній заклад і оглянув хід проведених робіт.

- Цього року нашій школі виповнилося 40 років. І це чудовий подарунок з нагоди ювілею. Реалізацію проекту розпочали у 2017 році. Під час першої черги усі вікна і частково двері поміняли на металопластикові. А в рамках другого етапу, який звершився нещодавно, провели утеплення фасаду. У селі всі вважали, що втілити такий великий проект нереально. Але за підтримки народного депутата Тараса Зіновійовича, районної адміністрації, сільської ради нам вдалося провести масштабні роботи. На наших очах школа почала поступово змінюватися і зараз можемо сказати, що ми спільними зусиллями втілили задум, - каже директор Завалівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Оксана Корба.

Як наголошує народний депутат України Тарас Юрик, в освітній галузі проводяться безпрецедентні роботи щодо розбудови інфраструктури. Про це свідчать масштабні проекти, які втілюються в області за останні  роки.

«Яскравим прикладом цих позитивних і масштабних змін є Завалівська школа. Ми створюємо в освітніх закладах сучасні умови навчання. Це питання не лише комфорту, а в першу чергу здоров’я учнів. Діти не повинні мерзнути на заняттях. Тому впроваджуємо енергоефективні заходи. Реалізовано низку таких проектів у різних сферах, велика частина з них втілена саме в освітній галузі. У результаті маємо у класах оптимальний температурний режим, а також можливість економити на енергоносіях. Комфортні умови дають дітям більше заохочення і стимул навчатися. Крок за кроком будуємо міцний фундамент розвитку нашої країни», – зазначає народний депутат України, голова Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик.

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі