Ольга Шахін поділилася своїми враженнями від Міжнародного жіночого форуму

Опубліковано:
21 Вересня, 2018

14-15 вересня за підтримки «Українського жіночого фонду» у Одесі відбувся II Міжнародний жіночий дієвій форум, організатором якого виступила всеукраїнська  громадська організація «Асоціація жінок України «Дія».

null

Форум зібрав 245 учасниць з 32 міст та селищ  усієї України; 25 спікерів, 6 з яких представляли країни : Німеччину, США, Хорватію, Польщу, Латвію, Ізраїль; 129 громадських організацій, 30 державних установ, 12 бізнес структур. Зібрання особисто  привітали народний депутат України, голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України – Ірина Суслова , Урядова уповноважена з питань гендерної політики Кабінету Міністрів України – Катерина Левченко, Міністр Культури України – Євген Нищук, спеціаліст з навчання, моніторингу та оцінки  «Українського  жіночого фонду» – Тетяна Горяча.

null

Тернопільщину ж на заході представляла відома громадська діячка, керівник тернопільського офісу «Асоціації жінок «Дія»- Ольга Шахін. Як зазначили гості у своїх виступах, «Міжнародний жіночій дієвий форум» – це з’їзд громадських жіночих організацій або організацій, які очолює жінка. Це захід, після якого по всій Україні з’являються нові потрібні проекти, що призводять до гендерної рівності та рухають Україну вперед в економічному, політичному, культурному, освітньому, просвітницькому секторі.

Ольга Шахін у своєму виступі поділилася досвідом співпраці малого і середнього бізнесу із органами місцевого самоврядування на прикладі автоматичного продовження договорів оренди комунальної землі та об’єктів комунальної  нерухомості сумлінним підприємцям у Тернополі. За її словами, особливо активну роль у врегулюванні цього питання відіграли саме жінки.  “Попереду ще багато невирішених завдань. Проте коли на кухні справжня господиня – у всьому домі лад. А політика України – це ще та кухня. Врешті-решт, беремо штурвал у свої руки. У нас все вийде!»- підсумувала свій виступ пані Ольга.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: