У Тернополі авто патрульної поліції потрапило у ДТП

Опубліковано:
21 Вересня, 2018

Про аварію за участю авто патрульної поліції на перехресті Об’їзної біля “Берегині”  “20 хвилин” повідомив читач Валентин. ДТП сталося 20 вересня близько 17.30.

– Червоний “Опель” не пропустив поліцейське авто. Удар в передню дверку, – каже читач. – Через зіткнення на дорозі утворилися затори. 

– На перехресті вул. Будного і Карпенка 34-річний водій автомобіля «Нісан», керуючи транспортним засобом, закінчував маневр на заборонений сигнал світлофора, – повідомила т.в.о. речника управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. – Водій не надав перевагу у русі патрульному автомобілю, який рухався головною дорогою.

Потерпілих осіб в цій аварії немає. За попередніми даними, водій іномарки – тверезий. Водій службового авто, запевнили у патрульній поліції, – також.

Хто ремонтуватиме пошкоджене авто, чи матиме водій іномарки протокол за скоєння ДТП, чи розійдуться за європротоколом та інші подробиці – читайте згодом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: