«Спадкова ясновидиця з Болгарії, похресниця пані Ванги, яка володіє божественним даром та належить до золотої п’ятірки майстрів Болгарії та країн СНД Анна-Марія допомагає в сімейних питаннях, позбавляє від бідності й самотності, привертає успіх та удачу, лікує важкі хвороби, а також позбавляє від алкоголізму як при особистих зустрічах, так і по фото». Оголошення такого змісту протягом кількох місяців з’являлося у тернопільських газетах.

Цілитька виявилась звичайною шахрайкою. «Приймала» людей в орендованій квартирі на вулиці Польового 4,Б в Тернополі. Казала, що грошей за свої послуги не бере, лише продукти харчування. Натомість розповідала, що всі нещастя у родині – від проклятих купюр і коштовностей та обіцяла їх відмолити та зняти пороби. Несли хто що мав – тисячі американських доларів, золоті вироби. Та коли клієнти повернулися за своїми речами та грішми – ворожка зникла. Не відповідав і її телефон. Ошукані люди звернулись у поліцію, та є й такі, хто заяви не писав. Загальні збитки від «діяльності» ясновидиці оцінюють у майже мільйон гривень.

Виявилось, що справжнє ім’я шахрайки – Малік Габріела. Вона – уродженка Молдови, 1977 року народження. Аферистку оголосили в державний розшук. Усіх, хто бачив цю жінку чи знає про її місце перебуванняпросять повідомляти на лінію “102” або за номером телефону 098-550-99-03. Анонімність правоохоронці гарантують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: