Сергій Надал: Пласт сьогодні – це кузня нової еліти української нації

Опубліковано:
18 Вересня, 2018

Після насиченого таборового літа за доброю традицією у вересні у пластових станицях розпочинається новий пластовий рік. Юних патріотів та їхніх наставників привітав міський голова Тернополя Сергій Надал.

Він побажав усім пластунам гідного та продуктивного року, а самій організації стати ще більш масовою, залучити максимальну кількість української молоді.

«Пласт сьогодні – це кузня нової еліти, якій потрібна Україна, яка любить Україну, яка будує і захищає Україну! Пластовий рух є однією з головних ланок національно-патріотичного виховання майбутніх поколінь. Без величезної роботи, яку проводять виховники пластових організацій, годі уявити сильної соборної суверенної України», – наголосив Сергій Надал.

У вітальному слові очільник міста навів цитату відомого пластуна та легенди світової економічної науки Богдана Гаврилишина: «В Україні повинно бути півмільйона пластунів, і тоді не треба було б турбуватися про майбутнє України».

Сергій Надал подякував пластовим виховникам за самовіддану працю, а молоді побажав успіхів на благо України.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пласт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: