Мій дім – моя фортеця! Як ОСББ подбають про безпеку мешканців разом з охоронною фірмою “ВІКІНГ Тернопіль”

Опубліковано:
17 Вересня, 2018

13 вересня 2018р. в Ресурсному центрі підтримки ОСББ відбулась зустріч голів Тернопільських ОСББ із представниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області, а також з охоронною фірмою “ВІКІНГ Тернопіль”, яка представила унікальні можливості охорони майна та безпеки для ОСББ.

ГО Рада голів ОСББ міста Тернополя обрала таку тематику зустрічі не випадково, адже безпека нашого життя та майна – це важливе і основне питання, яке постає перед кожним. Тому відповідальні голови ОСББ Тернополя дбають не лише про комфортні умови проживання в будинках, а й про безпеку мешканців та їх майна.

Офіційний представник охоронної фірми “ВІКІНГ Тернопіль” Бандура Ігор Степанович виступив перед присутніми та розповів головам ОСББ Тернополя про безпеку та можливості для мешканців будинків та квартир. Почавши виступ із опису ситуації, яка є на сьогодні в Україні, представник охоронної фірми одразу показав можливі варіанти покращення безпеки як для окремих фізичних осіб, так і ОСББ.

В новинах все частіше транслюють сюжети про випадки і спроби крадіжок та цькування дітей, викрадення та пошкодження автомобілей, крадіжки акумуляторів з авто, в Тернополі зафіксовано близько 2500 випадків незаконного проникнення в будинки та квартири. Така невтішна ситуація вимагає більш усвідомленого ставлення кожної людини до безпеки сім’ї, особливо – дітей. Також надійно захистити важливо і майно, будинок, квартиру та автомобіль.

Розглянемо детальніше, як мешканці будинків можуть захистити себе та власне майно завдяки послугам охоронної фірми “ВІКІНГ Тернопіль”.

Охоронна фірма “ВІКІНГ Тернопіль” в Тернополі працює більше року. В штаті фірми є колишні працівники поліції, прокуратури, СБУ, юристи. Всі працівники з досвідом роботи. Для забезпечення захисту клієнтів створені групи швидкого реагування, які патрулюють місцевість та у випадку небезпеки зможуть прибути на місце за 3 – 5 хвилин. Клієнт також має право перевірити роботу охорони, зробивши тестовий виклик, наприклад, за допомогою “тривожної кнопки”.

Для власників квартир є можливість замовити індивідуальний захист помешкання всього від 340 грн в місяць. Квартира чи будинок будуть під захистом цілодобово. на об’єкті встановлюють датчики на вікна та двері, які сигналізують у випадку проникнення в приміщення. На центральному пульті охорони цілодобово слідкують за станом сигналізації. Також на двері і вікна розміщують наліпки з інформацією, що об’єкт знаходиться під охороною фірми “ВІКІНГ Тернопіль” (і це робить квартиру не привабливою для злочинців).

Для ОСББ є пропозиція охорони прибудинкової території. Це цікава пропозиція, особливо для великих будинків. Територія, яка береться під охорону, за кошти охоронної фірми “ВІКІНГ Тернопіль” огороджується, на в’їзді ставиться шлагбаум та приміщення для охоронця зі всім необхідним обладнанням. Фірма вирішує всі дозвільні питання стосовно огороджування території. По периметру території ведеться цілодобово патрулювання та відеоспостереження. Окрім контролю людей, які заходять на територію, охоронники також слідкують за безпекою у дворі – під цілодобовим наглядом професіоналів перебувають діти, автомобілі та інше майно. В такому випадку можна не переживати, що хтось невідомий подряпав автомобіль чи зробив іншу шкоду майну. Батьки можуть не боятись за безпеку дітей, які гуляють у дворі, адже стороння людина не зайде на територію. Вартість такого типу охорони території залежить від кількості квартир та розраховується індивідуально.

Така унікальна пропозиція зацікавила присутніх, і голови ОСББ одразу запросили представників охоронної фірми “ВІКІНГ Тернопіль” на загальні збори мешканців, щоб детально оговорити всі умови охорони прибудинкової території (перша зустріч з ОСББ відбудеться 17 вересня по вул. Живова, 28)

Якщо для Вас також є важливим питання надійності безпеки житла та майна, або маєте запитання – звертайтесь до професіоналів “ВІКІНГ Тернопіль”

null

(068) 0000 334

(068) 0000 992

Детальна інформація на сайті viking.te.ua

Наказ МВС України №122 від 09.02.2018 “Про видачу ліцензій на провадження охоронної діяльності”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікінг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #осбб, #охорона, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: