На численні прохання глядачів: Наталя Фаліон і гурт «Лісапетний батальйон» знову відвідає Тeрнополь

17.09.2018 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На численні прохання глядачів Наталя Фаліон і гурт «Лісапетний Батальйон» знову в Тeрнополі з новою програмою "А я ще баба ого-го, бажаю вам всього без ГМО"!". Запамятайте цю локацію і дату – 23 вересня у приміщенні Палацу культури "Березіль".

До вашої уваги народне камеді-шоу від Наталії Фаліон, дві години сміхотерапії від гурту «Лісапетний Батальйон», нові пісні та улюблені хіти і подарунки для глядачів.

Справжні зірки з народу та просто прикольні жіночки підтримують суспільство хорошим, веселим словом і запальною музикою і вони це роблять найкраще в Україні, адже у 2013 році підтвердили звання найталановитіших у шоу «Україна має талант». Лісапет мчить далі і спинятися не планує! І тепер, куди б не поїхали, за ними тягнеться слава «важкої артилерії» українського гумору. Невпинні енерджайзери, ці улюблениці публіки спочатку закличуть «Давай, баби, давай!» – і поїдуть в кожне найменше містечко з концертами чи то у крутих залах, чи в сільських клубах. Потім гонорово заявлять: «Хелоу, Європа!» – і їх вже приймають в Канаді (Торонто), Іспанії (Малага, Барселона, Мадрид), Польщі, Білорусі, Італії (Венеція).

null

 

null

Гурт регулярно бере участь у концертах на підтримку армії, Невтомні «баби» їздять виступати перед воїнами в зоні АТО, бо знають, що країна тримається на патріотах і позитиві.

«Лісапетний батальйон» успішно дає бій смуткові, нещадно знищує негатив, розвіює хмарний настрій і завозить гуманітарну допомогу у вигляді посмішок. А головне – їхній позитив не має терміну придатності!!!

Тому приходьте самі та приводьте друзів, смійтесь, веселіться – не пошкодуєте!

Частина коштів від продажу квитків буде передана пораненим бійцям добровольчого батальйону ОУН.

Ви готові приєднатися до величезної армії шанувальників приголомшливої групи, або вже є фанатами українок? Ласкаво просимо на концерт!

Квитки онлайн купуються тут: https://kasa.in.ua/lisapetnij-bataljon-ternopil

А безкоштовні квитки можна виграти на сторінці Новини тернопільщини у ФБ: https://www.facebook.com/tenews.te.ua/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі