На Тернопільщині спеціаліст міграційної служби попросила кинути хараба у скриньку для звернень (Фото)

Опубліковано:
17 Вересня, 2018

Тернопільською місцевою прокуратурою спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції у Тернопільській області та УЗЕ в Тернопільській області ДЗЕ НПУ задокументовано факт одержання неправомірної вигоди у сумі 1000 грн головним спеціалістом Зборівського районного сектору Управління державної міграційної служби України в Тернопільській області.

Правоохоронцями задокументовано злочинну схему вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди за сприяння громадянам у швидкому отриманні закордонних паспортів. Кошти виявлені та вилучені в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Службовій особі міграційної служби  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) та направлено до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та клопотання про відсторонення її від займаної посади.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: