Близько 200 тернополян скористалися «соціальним таксі»

Опубліковано:
17 Вересня, 2018

Полегшити пересування містом людям з особливими потребами, одиноким та пенсіонерам покликаний проект «Соціальне таксі». Послуга доступна в Тернополі уже кілька місяців, вона є безкоштовною.

Створення «соціального таксі» ініціювали волонтери, громадські та релігійні організації. Кошти збирали усі разом при підтримці небайдужих жителів міста.

Наразі спецавтомобілем опікується Благодійний Фонд «Карітас» – тут збирають замовлення та власне забезпечують перевезення пасажирів. Міська влада Тернополя взяла на себе відшкодування витрат щодо обслуговування авто.

«Те, що проект «Соціальне таксі» вдалося втілити в реальність – спільне досягнення громади. Це вкотре доводить – якщо є благородна мета, то будуть і люди, готові допомогти її втілити. Тернопіль другим в Україні запровадив соціальне таксі – і це означає, що ми вчасно реагуємо на потреби суспільства», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Наразі соціальне таксі у Тернополі працює з понеділка до п’ятниці. Замовляти краще завчасно за тел. (0352) 52 36 84 або (098) 332 14 14.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #соціальне таксі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: