Як на Тернопільщині чиновники обікрали маленьких дітей

Опубліковано:
14 Вересня, 2018
На Тернопільщині «липкорукі» чиновники «роздерибанили» кошти, які були призначені для ремонту дитсадка. Справою займається прокуратура, а тим часом діти змушені навчатись у старому занедбаному приміщенні, – пише Ровесник з посиланням на Тернополян.

Так, йдеться про суму більше 200 000 гривень, які присвоїли держслужбовці. Бучацьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем службовими особами однієї із селищних рад.

— Як стало відомо, чиновники, в порушення вимог бюджетного законодавства та зловживанням службовим становищем, заволоділи коштами субвенції з державного бюджету, виділеними на капітальний ремонт будівлі дошкільного навчального закладу (ясла-садок) на суму понад 200 тис грн. Відтак, ремонт не виконано, хоча кошти за виконання усіх робіт уже проплачені, — пояснюють в обласній прокуратурі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: