Магія скрипки зі скла (Відео)

14.09.2018 10:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На своїй офіційній сторінці у фейсбук відомий скрипаль Святослав Кондратів розмістив відео, де звучить фрагмент композиції, яку він написав спеціально для унікального інструменту – скрипки зі скла! Унікальність цього інструменту полягає ще й в тому, що зробив її український майстер з Рівного, Олег Шевчук у співавторстві зі своїми друзями Т.Ватаманюком  та Т.Рубаєм.

Зазвичай скрипалі скептично ставляться до таких експериментів. Святослав Кондратів, навпаки, підійшов до нього творчо і написав  композицію спеціально для цієї магічної красуні.

«Ця скрипка зовсім не схожа на традиційний інструмент. Мені не відразу вдалося завоювати її «кришталеве серце». Але, коли це вдалося, я написав для неї нову композицію, прем’єра  якої відбудеться на концертах другого Всеукраїнського туру», – говорить Святослав Кондратів.
Тож приходьте на концерти, щоб побачити і почути цю чарівну красуню.

Концерт в Тернополі відбудеться 29 вересня в драмтеатрі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі