До нашого обласного центру дитина приїхала разом з бабусею в гості. Хлопчик вийшов погратися у дворі. Звернувши  на іншу вулицю, він не одразу помітив, що заблукав.

Почав шукати дорогу назад, але не зміг. Побачивши по дорозі дитячу поліклініку, зайшов туди і попросив медиків про допомогу. А лікарі вже зателефонували у поліцію.

Правоохоронцям хлопчик назвав своє ім’я, прізвище та розповів, що проживає в одному із сіл Івано-франківській  області, а в Тернопіль приїхав погостювати. На час пошукових заходів дитина перебувала під наглядом працівників центру соціально-психологічної реабілітації. 

Тернопільські поліцейські зв’язалися з колегами з Прикарпаття. Таким чином встановили місце проживання хлопчика та знайшли номери телефонів його родичів. Коли ж зателефонували до бабусі хлопчика, вона дуже зрадула, адже безуспішно сама намагалася розшукати дитину. Хлопчика повернули схвильованій родичці.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: