На запрошення архієпископа Нестора в Тернополі молився Одеський єпископ Павло

Опубліковано:
12 Вересня, 2018

9 вересня 2018 року, в 15-ту неділю після П’ятидесятниці, Високопреосвященнійший Нестор, архієпископ Тернопільський і Кременецький, звершив Божественну літургію в каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени м.Тернополя. Напередодні, в суботу ввечері, архієпископ Нестор молився в цьому ж храмі на відправі Всенічного бдіння.

За недільним богослужінням Високопреосвященнійшому Нестору, архієпископу Тернопільському та Кременецькому співслужив Преосвященний Павло, єпископ Одеський і Балтський. На запрошення архієпископа Нестора владика Павло вперше, з часу своєї архієрейської хіротонії, відвідав Тернопіль та помолився за Літургією в кафедральному соборі Київського Патріархату.

За богослужінням також молилися клірики кафедрального собору – ключар, протоієрей Євген Заплетнюк, протоієреї Олег Гах і Володимир Савчин, священик Петро Мельничук.

Під час служби чимало парафіян приступили до Таїнств Сповіді та Причастя.

По закінченні відправи Преосвященний єпископ Павло прочитав молитву за Україну та єдність Української Церкви. Високопреосвященнійший Нестор, архієпископ Тернопільський і Кременецький, звернувся до присутніх із словом архіпастирської настанови. Відвідувачі нашого сайту мають можливість переглянути запис проповіді.

По цьому, Владика Нестор подякував за візит і молитву єпископу Павлу, а одеський архієрей подякував за спільну архієпископу Нестору за запрошення, а всім присутнім – за спільну молитву.

По закінченні богослужіння архієреї благословляли та спілкувалися з парафіянами.
Також, архієпископ Нестор та єпископ Павло оглянули хід будівництва кафедрального собору.

Прес-служба Тернопільської єпархії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молитва, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: