Тернопіль залишиться без води, бо водоканалу за борги відключать електрику?

Опубліковано:
11 Вересня, 2018

КП «Тернопільводоканал» можуть відімкнути від електропостачання  через борг, який тільки за 9 місяців цього року зріс до 13 мільйонів 700 тис. грн. З 10 вересня електрику уже відімкнули у двох будівлях водоканалу, а саме – у центральному адмінкорпусі та будівлі розрахункової групи. Про це розповів директор «Тернопільводоканалу» Володимир Кузьма. За його словами, за борг дійшов до 13 мільйонів 700 тис. грн. тому, що тариф за електроенергію зріс від 2.41 до 2.91 за кіловат, і підприємство втрачає на кожному кіловаті 50 коп, а «Тернопільводоканал» споживає 2 млн. кіловат електроенергії в місяць. А ще, немалу кількість коштів заборгували тернополяни.

Щоб вирішити проблему, у «Тернопільводоканалі» планують провести громадські слухання, а також підприємство подало позов до суду, оскільки, обленерго не має права відключити водоканал повністю, адже відключення водопостачання та каналізації може призвести до екологічної катастрофи, – додав Володимир Кузьма.

Аби змінити ситуацію, керівники “Тернопільводоканалу” просять тернополян сплатити борги за воду і водовідведення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #електроенергія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: