Тернопільські пивовари побували на найбільшому заводі із виробництва холодильного обладнання в Європі, котрий відкрив Прем’єр-міністр

Опубліковано:
11 Вересня, 2018

У Вінниці відкрили завод холодильного обладнання компанії UBC Group, який є найбільшим в Європі на даний час. Завод побудували всього за 816 днів, – пише Файне місто.

В ході робочої поїздки до Вінниці участь у відкритті взяв і Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який власне і відкрив завод.

«Ми відкриваємо сучасне високоінтенсивне підприємство, достатньо конкурентне, що є результатом політики держави і місцевої влади щодо залучення і розміщення інвестицій саме в Україні. Я радію від того, що в Україні створюються нові підприємства, саме зараз створюється порядку 50 компаній, великих і потужних. І якщо говорити про Вінницю – на території індустріального парку», – сказав Гройсман під час урочистостей з нагоди відкриття заводу.

Представники від тернопільської пивоварні Опілля, на чолі з директором з маркетингу Володимиром Гомівкою, була на відкритті заводу на запрошення партнерів.

– Опілля збільшує потужності виробництва і розширює сітку магазинів збуту, тому ми зацікавленні в якісному холодильному обладнанні, які б повністю задовільняли, як наші вимоги, так і вимоги наших покупців. – сказав Володимир Гомівка. – Бажаємо партнерам процвітання і сподіваємося на подальшу надійну співпрацю.

Довідково: Компанія UBC Group займає 18 % світового експорту холодильного обладнання. Багато розробок компанії є унікальними.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #завод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пивовар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: