Тернополяни вимагають посилити контроль за несанкціонованим спаленням сміття та листя

11.09.2018 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни вимагають посилити контроль за несанкціонованим спаленням сміття, сухого листя та рослинності. Петицію з таким змістом зареєстрували у міській раді 10 вересня:

«Посилити контроль з метою виявлення порушників та їх подальшого притягнення до адміністративної відповідальності, проведення профілактично. роз'яснювальної роботи (вплив на здоров'я та екологію ), створення спільних, міжвідомчих та міжструктурних патрулів з працівників поліції,екологічної інспекції, муніціпальної поліції та працівників санітарно-епідеміологічної станції для здійснення відповідного патрулювання у вечірній час території міста Тернопіль (приватний сектор, парки) та прилеглих до нього населених пунктів, замірювання розміру шкідливих речовин в атмосфері спричинених незаконним спалюванням, інформування населення про його загрози та засоби профілактики. . Створення "гарячої лінії" з метою оперативного виявлення та реагування на випадки порушень ст.ст. 152 КУпАП та 77-1 КУпАП», - пише автор петиції Юрій Кітчак.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі