Завтра на Тернопільщину приїде Віце-прем’єр-міністр України

10.09.2018 20:43   Джерело: Реально
Опубліковано : Новини Тернопілля

На нараді з керівниками структурних підрозділів Кременецької РДА проаналізували підсумкові рейтингові показники: Кременецький район має виглядати краще! Команді потрібно активізувати роботу – це моя принципова позиція, - пише Реально.

Виокремив першочергові завдання, серед них – участь у будівництві спортивного ядра, закупівля комп’ютерного обладнання у загальноосвітні школи, ремонт доріг і легалізація найманої праці. Повідомив колегам, що у Кременецький район завтра, 11 вересня, приїде Віце-прем’єр-міністр України Вячеслав Кириленко: він братиме участь у церемонії відкриття класу електрозварювання у Кременецькому професійному ліцеї – держава для його облаштування виділила 2 млн гривень, та познайомиться з роботою сільської опорної школи в селі Горанка, повідомив у ФБ голова Кременецької РДА Володимир Козубський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Реально  

Коментарі