Сергію Хаджинову прислали обвинувальний акт за те, що рік тому Олегу Барні завдав побоїв яйцем

Опубліковано:
10 Вересня, 2018

Член правління ГО «Всеукраїнська об’єднання «Автомайдан» Сергій Хаджинов на своїй сторінці у Faceboook повідомив, що йому прислали обвинувальний акт за насильство над народним депутатом Олегом Барною. Мова іде про подію, що сталася 13 липня 2017 року під стінами Верховної Ради України, коли нардепа Олега Барну закидали яйцями.

null

«Отримав сьогодні обвинувальний акт за насильство над державним діячем (від 4 до 7 років) депутатом Олегом Барною. 
Група з 10 слідчих головного слідчого управління більше року розслідувала цю складну справу і за рік встановила, що депутат дійсно отримав побої від курячого яйця. 

Правда спочатку розслідування йшло мляво, але після поїздки Автомайдану до будинку генпрокурора Луценко все пішло значно веселіше»,- зазначає Sergei Hadzhynov.

Нагадаємо, 13 липня під Верховною Радою активісти закидали Олега Барну яйцями. За словами очевидців, яйця полетіли в депутата після того, як на запитання активістів чому він не проголосував за зняття недоторканності з депутатів і арешт?, – Олег Барна відповів “Не ви мене обирали”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хаджинов, #яйце
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: