Художник з Тернопільщини Олег Кіналь проілюстрував поему Миколи Джміля «АТТІЛА, або Благовіст Любові»

Опубліковано:
10 Вересня, 2018

Знаний художник з Тернопільщини Олег Кіналь проілюстрував та оформив поему Миколи Джміля “АТТІЛА, або Благовіст Любові”.  Про це митець повідомив на своїй сторінці у Facebook та поділився світлинами книги:

“Поема “АТТІЛА, або Благовіст Любові”. Творіння чудового автора, світлої і доброї людини Миколи Джміля, талановитого українця який живе у фронтовій “сірій зоні”, біля Бахмутки. Писав автор поему упродовж трьох страшних років, тривожно вслухаючись в канонади боїв. Твір захоплює період боротьби гунів (наших предків) з готами та римською імперією. Автор описує побут, традиції, кохання, баталії за часів правління легендарного Аттіли, який володів народами від Уралу до Рейну (V століття). Саме наш земляк, Великий Воїн Аттіла, зі своїм військом на Каталаунських полях закарбував неминучий кінець Римській імперії. Знаймо, пам’ятаймо, шануймо славних прабатьків.

Книга з моїм оформленням та ілюстраціями. 

Поема вперше була представлена в 2017 р. на Форумі Видавців у Львові”, – пише Oleg Kinal.

Олегу Кіналю вдається створювати чудові ілюстрації до книг на різну тематику. Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Олег Кіналь також ілюструє серію перших україномовних книг про Джеймса Бонда.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ілюстрація, #кіналь, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: