Молодики влаштували розбірки зі стріляниною у центрі Києва (Відео)

Опубліковано:
9 Вересня, 2018

Уночі проти 9 вересня у Києві на Бесарабській площі між двома компаніями молодиків стався конфлікт, який супроводився бійкою, а опісля й стріляниною.

Про це повідомляє ресурс “Інформатор”.

За попередньою інформацією, інцидент трапився поблизу розважального комплексу Arena City.

Як підкреслюється, тут молодики з невідомої причини почали застосовувати кулаки та робивали пляшки, після чого було чутно постріл – відомо, що у одного із учасників конфлікту в руках був пістолет.

За словами журналістів, це на деякий час заспокоїло правопорушників, проте не надовго, оскільки буквально за кілька хвилин, обидві компанії перейшли дорогу до Бесарабського ринку.

“Там запал хлопців активізувався та знову почалася бійка. Один із учасників конфлікту відбивався рукояткою від пістолета. Крім цього, в хід йшли скляні пляшки, з яких робили так звані “розочки”. Через 7 хвилин до місця події прибула поліція. Обидві сторони конфлікту перебували неподалік від місця подій. Правоохоронці спілкувалися з ними, проте чим закінчилася історія, невідомо. Подробиці встановить слідство”, – додають журналісти.

До слова, чи хтось постраждав унаслідок інциденту, інформації немає.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #зброя, #київ, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: