Тернопіль має бути чистим від несанкціонованої реклами – міський голова

Опубліковано:
7 Вересня, 2018

Рекламні вивіски, щити, банери тощо, які встановлені без відповідної дозвільної документації на земельних ділянках комунальної власності, поступово зникають з вулиць міста.

Демонтаж здійснює спеціальна робоча група разом із управлінням муніципальної поліції. Днями несанкціоновану рекламу прибрали з вул.Руської – зокрема вилучено шість рекламних засобів. Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Вилучені об’єкти знаходиться на території ПП «Східний масив», за адресою вул. Лесі Українки, 5а. За власниками залишається право їх повернути, проте слід буде відшкодувати кошти за демонтаж, перевезення та зберігання, і, звісно, належним чином оформити дозвільну документацію.

«Тернополяни хочуть бачити місто охайним. Скарги щодо потворної реклами від жителів міста надходять неодноразово. Уніфікована реклама – практика багатьох європейських міст. Тернопіль рухається в цьому напрямку. Ми поважаємо право виробників товарів та надавачів послуг рекламувати свою продукцію, але вигляд вулиць міста має мати належний естетичний вигляд», – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал. 

Нагадаємо, у 2016 році за поданням міського голови Сергія Надала міська рада ухвалила рішення про заборону реклами та інших вивісок, які пов’язані зі словом «Росія», «Російська Федерація», а також їх перекладів іншими мовами.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вивіска, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реклама, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: