Поліцейські оголосили підозру ще одному причетному до діяльності «псевдореабілітаційного центру» – медику однієї з тернопільських лікарень

Опубліковано:
7 Вересня, 2018

Нагадаємо, нещодавно співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Тернопільській області викрили чотирьох зловмисників, які організували діяльність так званого, реабілітаційного центру. Під приводом позбавлення від наркологічної, алкогольної та ігрової залежності людей незаконно утримували по декілька місяців, лікуючи сильнодіючими психотропними препаратами. Усе це робилось за згодою обдурених родичів, які й оплачували лікування пацієнтів.

Організатори діяльності псевдореабілітаційного центру вже перебувають під вартою. Правоохоронці довели причетність до злочину ще двох осіб. Зокрема – це охоронець центру, який кошлись був пацієнтом закладу, та лікар-нарколог одного з місцевих медзакладів.

Медик після завершення лікування хворих у закладі скеровував до їх псевдоцілителів для нібито психологічної реабілітації. Він особисто доставляв у заклад медичні препарати та здійснював огляд пацієнтів. 

Суд обрав обом міру запобіжного заходу – тримання під вартою.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #лікар, #нарколог, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: