Чоловік з Тернопільщини збирає врожай картоплі з допомогою воза-робота, якого сам змайстрував (Фото)

Опубліковано:
7 Вересня, 2018

Петро Головатий з Тернопільщини збирає врожай картоплі з допомогою воза-робота, якого сам змайстрував. Чоловік за професією вчитель фізики й інформатики, але заробляє проектуванням меблів. Його уміння проектувати разом із фаховими знаннями знайшли застосування і у побуті. Петро Головатий власноруч зробив такого собі електропомічника, який допомагає йому збирати на городі картоплю. Він створив радіокерований віз, яким можна управляти ним дистанційно. В основі цієї техніки – використав принцип роботи електромобіля. Щоб зібрати воза, фермеру знадобилися різноманітні електроприлади та елементи китайської радіотехніки. До радіокерованого возу доєднав причеп.

Свого електропомічника Петро Головатий планує використовувати не лише для збору городини. Чоловік каже, ця річ йому стає у нагоді, щоб на господарці перевезти вантажі, а на зиму, планує додати до воза ще кілька деталей і з його допомогою можна буде відгортати сніг.

Як працює разом зі своїм корисним винаходом – Петро Головатий показав на фото у Facebook:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #город, #картопля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робот, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: