56 нелегалів-мігрантів виявили на Тернопільщині правоохоронці (Відео)

Опубліковано:
7 Вересня, 2018

В серпні на Тернопільщині зокрема і в Україні загалом тривали  оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант». Як розповів начальник управління Державної міграціної служби в області Ярослав Давибіда, за місяць проведення заходів УДМС України в Тернопільській області у співробітництві з УСБУ та ГУНП  виявлено 56 нелегальних мігрантів і 119 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Щодо порушників склали  адмінпротоколи. Також посадові особи міграційної служби області прийняли 52 рішення про примусове повернення іноземців та 10 рішень про заборону в’їзду в Україну, судами ухвалено 4 рішення про видворення. Відносно порушників законодавства також відкриті кримінальні провадження.

Загалом з початку року на території області виявлено 159 нелегальних мігрантів, прийнято 149 рішень про примусове повернення, 16 рішень про видворення та 40 про заборону в’їзду в Україну.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мігнант, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: