Хочете «квас», хочете «пиво», хочете коктейль “Чорний русский “, але аж ніяк не придатна для пиття вода тече із кранів у домівках тернополян. Таку воду не те що пити не можна, добра господиня у ній би і ганчірки не змочила, щоб підлогу помити, бо, напевно, від такої «води»  підлога стане брудною… Тернополяни не припиняють скаржитися на якість водопостачання та у соцмережах відповідальним службам передають «палкий привіт».

Тернополянка Olena Kyryliv на своїй сторінці у Facebook опублікувала фото рідини, яка текла із крану у її домівці і написала: «Привіт, Тернопільводоканал! Скільки кажете тепер вартує куб води?»…

null

Фото: Олена Кирилів

Жителі Тернополя звертають увагу на те, що з середини вересня вартість водопостачання у місті може збільшитися на 15% і становитиме для мешканців багатоповерхівок 14,86 грн, для мешканців приватного сектора -14.26 грн, і скаржаться, що попри ріст тарифів, якість води аж ніяк не кращає, навпаки стає гіршою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #квартира, #кран, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: