Депутат обласної ради шукає європейських партнерів для закладів культури Тернопільщини

05.09.2018 18:23   Джерело: gazeta.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Вчора, 4 вересня, у місті Криниця-Здруй Малопольського воєводства Республіки Польща розпочався щорічний економічний форум.

Форум у Криниці, це найбільша конференція у Центральній та Східній Європі, в якій беруть участь більше 3 тисяч представників світу політики та бізнесу з понад 60 країн. Форум триватиме три дні, під час яких відбудеться понад 180 дискусійних панелей. Учасники конференції обговорюватимуть питання у сферах бізнесу й управління, макроекономіки, нової економіки, інновацій, енергетики, держави та реформ, охорони здоров’я.

Основною темою цьогорічного економічного форуму це питання “Європа спільних цінностей чи спільних інтересів?”.

Серед представників Тернопільщини на форумі депутат Тернопільської обласної ради, голова постійної комісії з питань духовності, культури, свободи слова та інформації Михайло Тимошик.

«Економічний форум у Криниці, це чудовий майданчик, де розмовляють про нові тенденції у політиці та економіці. Тут ми маємо чудову нагоду донести українську культуру, і зокрема культуру Тернопільщини до країн-сусідів. Також це чудова нагода знайти хороших партнерів у гуманітарній сфері, волонтерських та ветеранських напрямках. На таких заходах, де збираються впливові політики, банкіри, керівники найбільших світових компаній, представники культури та науки створюються сприятливі умови для розвитку політичної та економічної співпраці в Європі», – каже Михайло Морозенкович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: gazeta.te.ua  

Коментарі