Конфлікт у маршрутці у Києві завершився смертю чоловіка

05.09.2018 06:53   Джерело: IA ZIK
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Києві під час конфлікту у маршрутному автобусі підозрюваний штовхнув опонента, він втратив рівновагу, випав із салону і вдарився головою об асфальт. У результаті потерпілий помер у кареті «швидкої допомоги» дорогою у лікарню. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Великій Кільцевій лежить чоловік без свідомості. За вказаною адресою відразу прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули місце події та опитали можливих свідків. Попередньо відомо, що на зупинці громадського транспорту у маршрутному автобусі між двома чоловіками стався конфлікт. У результаті один із них штовхнув іншого, від чого той втратив рівновагу, випав на вулицю і вдарився головою.

Від отриманої травми потерпілий помер у кареті «швидкої». Наразі поліцейські встановлюють його особу. Іншого учасника конфлікту затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 43-річний уродженець Житомирської області.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: IA ZIK  

Коментарі