На Тернопільщині Асоціацію жінок «Дія» очолила Ольга Шахін

Опубліковано:
4 Вересня, 2018

Представляти інтереси жіноцтва та втілювати соціально-орієнтовані проекти від імені ГО «Асоціація Жінок України «Дія» на Тернопільщині відтепер буде Ольга Шахін. Головою Тернопільського осередку її було обрано 24 серпня.

null

За словами голови Асоціації одеситки Наталії Делієвої, лідерські якості Ольги Шахін у поєднанні з її авторитетом серед місцевої громади дозволять розбудувати потужну структуру організації. «Я переконана, Тернопільщина здивує нас цікавими проектами. Зокрема ми вже стали свідками одного із них – адже Ольга Шахін відгукнулася на ідею місцевої громади та стала меценатом відкриття пам’ятника Симону Петлюрі. Знаю, що у стадії розробки кілька соціальних проектів», – зауважила Наталія Делієва.

null

Асоціація жінок «Дія» має на меті згуртувати жінок задля більш активної участі у громадсько-політичному житті країни.

null

 

null

«Жіночий громадський рух активно заявив про себе на початку 2000-х років. Тоді втілювалося багато проектів, спрямованих на участь жінок у процесах державотворення, профорієнтаційних, гендерних тощо. Але в останні 10 років жіноча активність пішла на спад, і результат від цього невтішний. Ми хочемо виправити цю ситуацію», – зазначає Ольга Шахін.

null

За її словами Тернопільський осередок «Дії» зосередить увагу на представлені та захисті інтересів жінок-підприємців, також робота буде спрямована на підтримку суспільно-значимих ініціатив тернопільської громади та соціальний захист вразливих категорій жителів міста та області.

null

Для зустрічі на Тернопільщину з’їхалися членкині «Дії» з Одеси, Кропивницького, Києва та інших міст. Вони взяли участь в урочистому відкритті пам’ятника С.Петлюрі, а також побачили основні туристичні родзинки Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: