Для того, аби знати чи вживають тернополяни якісну та не шкідливу питну воду, – пише Терен. Фахівці Держпродспоживслужби провели дослідження на якість води у водоавтоматах, які розміщені у Тернополі.

Зразки води із декількох автоматів були відібрані працівниками лабораторії 20 серпня. Даний моніторинг якості води провели відповідно до плану лабораторних досліджень.

До списку водоматів увійшли такі марки: «Долина плюс», «Водограй – 2700 БС», «Джерело Зарваниці» та ФОП Іваницького Я.І. в м. Тернополі.

За результатами різного типу досліджень, які провели працівники Держпродспоживслужби, відхилень від норми у двох взятих зразках не було виявлено. Проте, взірці води у двох інших автоматах показали відхилення від норми. Це водомат «Водограй–2700 БС» (вул. Львівська,5) та ФОП Іваницького Я.І. (вул. Чернівецька,58).  Проте, якість води у таких конструкціях залежить від її чистоти, терміну зберігання води і стану автомату.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомат, #аналіз, #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: