Релігійний скандал у Почаєві. Прочани несли прапор ДНР та ЛНР під час хресної ходи

Опубліковано:
1 Вересня, 2018

У Почаєві під час хресної ходи прочани не лише закликали до війни через цитати з Біблії на футболках, а й відкрито несли у колоні прапор під яким воюєють терористичні угрупування “ДНР” та “ЛНР”. Про це пише у мережі “Фейсбук” написав коритувач Дмитро Полюхович.

Він виклав фотографію з ходи, де можна побачити прапор із зображенням Спаса Нерукотворного. Його у 2014 році освятили в Донецьку терористи, як символ. І на сьогоднішній день продовжують воювати під цим прапором.

 

Як відомо, правоохоронці відреагували на таку поведінку прочан. 

За наявною інформацією особи, зображені на фото, були встановлені відповідними службами та структурами 25.08.2018 р. (в день поширення цієї інформації). З ними проведено “відповідні бесіди” та рекомендовано змінити свою “форму одягу”, – повідомили у поліції.

Також, відомо, що у поліції порушення законодавства у даному випадку не побачили, оскільки на футболці було процитовано напис із Біблії. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лавра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #сепаратист, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: