Сергій Мельник: Cумлінна сплата податків – запорука нашої перемоги в економічній війні

Опубліковано:
1 Вересня, 2018

Саме економічним показником Велика Україна зможе виграти війну на Сході. Так вважають тернопільські підприємці, які отримали відзнаки за сумлінну сплату податків та з нагоди Дня підприємництва.

Один  з тих, хто своєю місією бачить економічний розвиток держави, є Сергій Мельник.

“Коли ми покажемо економічний розвиток, чи навіть прорив – якщо хочете – то люди на Сході обиратимуть життя в Україні навіть на чисто інстинктивному рівні. Адже ніхто не хоче жити погано. Всі прагнуть змін на краще, – прокоментував Сергій Мельник. – Тому ми, підприємці, своєю участю, розвитком соціально відповідального бізнесу, сумлінною сплатою податків маємо стати локомотивом економічних змін у державі”.

За його словами, визнання державою участі бізнесу в її розвитку – цього замало. Важливо, щоб держава бачила в підприємцях партнерів, а не тільки тих, хто повинен наповнювати бюджет. А для цього мають бути створені лояльні податкові умови, розумна кредитна політика, які дозволятимуть бізнесу стабільно розвиватися, а також – двосторонній зв’язок між тими, хто сплачує податки і тими, хто розпоряджається бюджетними коштами

Як відомо, день підприємництва відзначають в Україні в першу неділю вересня.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мельник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємництво, #податок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: