Тернополян запрошують взяти участь у наймасштабнішому міжнародному фотоконкурсі «Вікі любить пам’ятки»

Опубліковано:
31 Серпня, 2018

Тернополян запрошують взяти участь у міжнародному фотоконкурсі «Вікі любить пам’ятки». Триватиме він з 1 до 30 вересня.

Вікі любить пам’ятки (Wiki Loves Monuments) — конкурс фотографії пам’яток культурної спадщини для Вікіпедії, визнаний Книгою рекордів Гіннеса найбільшим фотоконкурсом у світі. За дев’ять років проведення конкурсу було завантажено понад 1,9 млн фотографій. На Тернопільщині є понад 4,7 тисяч об’єктів культурної спадщини. За 6 років проведення конкурсу було завантажено світлини майже 1700 об’єктів.

Цьогоріч конкурс проходитиме у більш як 50 країнах. Кожна країна має провести свій національний етап, під час якого обере 10 кращих фото із зображенням своєї культурної спадщини. Ці знімки візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу.

Для участі треба зареєструватися у Вікісховищі — одному із сестринських проектів Вікіпедії, сфотографувати пам’ятки з конкурсних списків та завантажити ці світлини до Вікісховища з 1 вересня до 30 вересня. Також потрібно вказати їхній унікальний ID. Також можна вантажити відеоматеріали, де зображені пам’ятки.

Більше про конкурс можна дізнатися тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фото
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: