На одній із вулиць Тернополя вкладають гранітну бруківку

Опубліковано:
30 Серпня, 2018

У Тернополі на вул. Олени Кульчицької триває реконструкція дорожнього покриття. Наразі підрядники здійснюють влаштування гранітної бруківки на частині проїзду від бульв. Т. Шевченка до будинку №9 вул. О. Кульчицької.

Як розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський, окрім ремонту дорожнього покриття, тут планується облаштувати мобільне, а також вертикальне озеленення, які є ідеальними варіантами в умовах обмеженої території. Таке озеленення не створюватиме незручностей для пішоходів чи транспорту та буде легко переміщуватися, може змінюватися щосезону та матиме особливу естетику.

Нагадаємо, реконструкція вулиці Олени Кульчицької розпочалася близько місяця тому та була розділена на два етапи. За цей період підрядники провели повну заміну труб тепломережі та ділянки водопроводу, влаштували щебеневу основу дороги, виклали гранітною бруківкою першу частину вулиці, а наразі виконують роботи з мощення бруківки на другій частині проїзду. При сприятливих погодних умовах ремонт дорожнього покриття заплановано завершити в перших числах вересня.

null

Фото: ТМР

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вул. Олени Кульчицької, #гранітна бруківка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: