На Тернопільщині чоловік, що стріляв по вікнах односельця, постане перед судом

30.08.2018 10:49   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Теребовлянською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт  стосовно одного із мешканців Теребовлянського району про обвинувачення його у хуліганстві.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 серпня 2018 року, близько 20:00 год. мешканець одного із сіл Теребовлянського району, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що виразилось у зневажному ставленні до існуючих у суспільстві загальновизнаних правил поведінки і моральності, демонструючи байдуже ставлення до суспільних відносин, прагнучи показати свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки суспільства, проходячи по одній із вулиць села в якому проживає, безпричинно, почав висловлюватись нецензурною лайкою до одного із мешканців села, який перебував на території свого господарства. Діючи умисно, з хуліганських спонукань, проявляючи особливу зухвалість та винятковий цинізм до оточуючих, голосно виражаючись нецензурною лайкою.

Продовжуючи вчиняти свої хуліганські дії, чоловік зайшов до свого будинку, звідки взяв пневматичну гвинтівку та набої до неї. В подальшому, вийшовши з вказаного будинку зарядив пневматичну гвинтівку та здійснив два постріли у вікно житлового будинку свого сусіда, після чого здійснив ще один постріл в інше вікно вказаного будинку продовжуючи висловлюватися нецензурною лайкою, чим налякав потерпілого та його співжительку.

Розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснювалось Теребовлянською місцевою прокуратурою, завершено.

Бойко Тетяна

Прокурор Теребовлянської місцевої прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі