У Тернополі нетверезий чоловік скоїв дивне пограбування (Відео)

Опубліковано:
29 Серпня, 2018

Події відбувалися у магазині, що розташований у “Євроринку” на вулиці Руська. 48-річний житель Зборівщини зайшов всередину приміщення ще за дня. Чоловік був, м’яко кажучи, нетеверезим. Тому приліг на сходах та заснув, – пише Реально.

Його не помітили ні продаці, ні охорона. Тому зачинили “Євроринок”, і не підозрюючи, що всередині залишився непроханий гість.

Прокинувшись чоловік не одразу зрозумів де він. Походив, побачив, що всі двері довкола замкнені. Тож не вигадав нічого кращого, як розбити склопакет у металопластикових вікнах на першому поверсі. Як з’ясувалося, це було приміщення взуттєвого магазину.

Забравшись всередину дивний злодій почав “господарювати”.  Добре зголоднівши, дуже втішився бутербродам, котрі залишили продаці. Повечеряв. Тоді почав веселитися і приміряти жіночі туфлі. У той момент зрозумів, що приміщення  оточила поліція. Намагався сховатися. Завдяки датчикам руху, його знайшли на третьому поверсі.

До слова, чоловік раніше судимий. Тепер відповідатиме і за цю дивну крадіжку.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: