Геній з Тернопільщини Іван Марчук став Почесним громадянином міста Канів

Опубліковано:
29 Серпня, 2018

Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання сесії Канівської міської ради у четвер, 23 серпня ц.р. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Іван Марчук – народний художник України, лауреат Національної премії ім.Т.Г.Шевченка, єдиний українець, який потрапив до рейтингу 100 геніїв сучасності, укладеного британською газетою «The Daily Telegraph» у 2017 році.

Читайте також

У Києві відкривається масштабна виставка генія з Тернопільщини
У Варшаві відкрилася виставка художника з Тернопільщини

Нагадаємо, 21 липня ц.р., в Каневі пройшли громадські слухання щодо присвоєння І.Марчуку звання «Почесний громадянин м.Канів». Містяни підтримали цю пропозицію одностайно.

Про це повідомила депутатам голова комісії з питань почесних звань і нагород виконавчого комітету Канівської міської ради, заступник міського голови Наталія Матінова.

– Від цього рішення виграє насамперед Канів. Саме для нашого міста це велика честь. Адже і сьогодні Іван Марчук має велику кількість виставок по всьому світу. Таким чином він популяризуватиме і наше місто, – зауважила Н.Матінова.

23 депутата підтримали проект рішення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звання, #канів, #марчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: