Вже не чупакабра: на Тернопільщині овець тероризує вампір (Відео)

Опубліковано:
26 Серпня, 2018
На Тернопільщині у селі Матіївці хтось за ніч убив вісім овець, випивши більше десяти літрів крові.

Про це йдеться у сюжеті ТСН

У масових убивствах селяни підозрюють вовка, який наче вештається навколишніми селами. Утім, ветеринари та мисливці заперечують причетність сіроманця, бо баранину навіть не скуштували.

Читайте також

У селі на Прикарпатті чупакабра вбила за ніч до трьох десятків кролів
Такі сліди не залишає жодна в природі тварина, – очевидець
Знову чупакабра? В Котівці на Тернопіллі загадковим чином знищені кролі (ФОТО)

Зазначається, що за одну ніч невідома істота вбила 8 сімдесятикілограмових овець. 

Господар, який на світанку прийшов виганяти отару з кошари, отетерів від побаченого. Вівці були мертві, але цілі. Ветеринар знаходить лише по два отвори на шиї та ще пару на задніх ногах кожної з них. 

Лікар із сорокарічним стажем каже, кров було буквально висмоктано із усіх артерій і вен. Жодної червоної плями на землі і на овечій вовні не залишилося. Ветеринар приголомшена результатами розтину.

“В серці нічого нема, серце пусте, серце без крові”, – каже в.о. керівника Шумського районного управління Держпродспоживслужби Марія Андрійчук.

Щонайменше 12 літрів крові було випито за раз. Істота, ймовірно, перестрибнула через півтораметрову загорожу кошари, припускає господар. Люди сфотографували сліди лап кровопивці. 

Сліди схожі на вовчі чи собачі, каже мисливець Ярослав Юрчук. Але відкидає, що до вбивства причетні вовки чи пси. Бо вівці були не роздерті, жодного шматочка м’яса не скуштовано, туші покинуті, а не відтягнуті у безпечне місце.

До того ж вовки у цій місцевості ніколи не водилися, лісів навколо села мало. Нападником не може бути ні куниця, ні лисиця, бо вівці для них завеликий трофей, вважає мисливець. Тоді хто? Фахівці лише розводять руками. Селяни ж мають власні версії. 

“Якщо вовчиця вчить молодняк, то вона їх вчить тільки полювати і нападати, то вони будуть тільки кров випивати. Якщо брати чупакрабра, то такого не може бути, бо чупакабра так не нападає на вівці, вона тільки йде на кролі”, – впевнені селяни.

А власник отари оголосив овечому вампіру війну. Заклався покарати кровопивцю, ким би він не був. Спершу встановить камери відеоспостереження навколо кошари, а потім неодмінно упіймає живого чи мертвого. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вампір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чупакабра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: