Малювали та масажували – в Тернополі встановили нові рекорди України (Фото)

Опубліковано:
26 Серпня, 2018

25 серпня у суботу Тернопіль додав ще два оригінальних рекорди у скарбничку “Книги рекордів України”. Вранці 111 учасників на чолі з Зоряною Олендер протягом двох годин малювали 112 картин у парку ім. Т. Шевченка – на картинах острівець закоханих та вітрильник. Ввечері 15 масажистів на чолі з Оксаною Петришин одночасно протягом години масажували чоловіка. Рекорди засвідчила команда Національного реєстру України разом з Ланою Вєтровою. На церемонію вручення сертифікатів рекордсменів України запросили учасників-рекордсменів минулих років та людей з надзвичайними талантами. Тернополяни побачили 36 метровий рушник вишитий майстринями у різних техніках та узорах. На головній сцені рекордсмен Микола Ткачук з Буковини легко кидав 16-кілограмові гирі. Перед глядачами виступив духовий оркестр тернопільської окремої  44 артилерійської бригади, які приймали участь у встановленні рекорду у номінації «Наймасовіше виконання духовного гімну України».

Протягом майже усього дійства на сцені віджимався від підлоги латвійський рекордсмен Роландос Жукаускас – його рекорд у рідній країні – віджимання на протязі вісьми годин. Також потішив публіку рекордсмен з Хоросткова Василь Шевчук – він разом з 13 річним Віталієм Дадерко – показали екстримальні віджиманні від асфальтової площадки на цвяхах та ножах. 

Усім учасникам голова міста тернополя Сергій Надал вручив сертифікати учасників шоу-рекордсменів. У цьому році міська рада долучилась до організації події, за що їм подякувала Лана Вєтрова та вручила сертифікат. Лана зазначила, що Тернопіль та Тернопільська область додала у скарбничку рекордів 43 досягнення. 

Для того, щоби зареєструвати свій рекорд кожен учасник проходить декілька етапів, адже заявки ретельно перевіряються на оригінальність.

Більше фото можна переглянути у Facebook.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Фото: Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картина, #масаж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: