СБУ просить жителів Чортківщини допомогти спіймати бойовика ДНР

Опубліковано:
25 Серпня, 2018

Мешканець Чортківського району Німгір Ерднієв добровільно воював на боці бойовиків «ДНР». За це чоловіка заочно засудили на 14 років ув’язнення з конфіскацією майна. От тільки знайти тепер його правоохоронці не можуть. Про це повідомляє Терен.

 У 2014 році він приєднався до терористів і обрав собі позивний «Німсон». З того часу він брав участь у боях проти ЗСУ. Зокрема, вдалося встановити, що у лютому 2015-го він здійснював захоплення міста Дебальцево у складі 3-го мотострілкового батальйону «ДНР». У травні того ж року він воював проти українських військових в районі Мар’їнки, а з вересня 2015 року утримував позиції у селі Старомихайлівка Мар’їнського району Донецької області.

За ч.1 ст. 258-3 ККУ суд визнав чоловіка винним і заочно засудив до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз його розшукують, тому усі, кому щось відомо, можуть звернутися за телефоном довіри УСБУ в Тернопільській області 52-90-00 або на гарячу телефонну лінію УСБУ (067) 352-31–00 чи надіслати інформацію на електронну скриньку Управління usbu_ter@ssu.gov.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ерднієв, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #терорист
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: