Ресторан, розташований на першому поверсі будівлі на вул. Хрещатик, 12, у центрі Києва та в прибудові до нього, горів у суботу вранці, загиблих і постраждалих унаслідок спалаху немає, повідомляється на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як наголошується в повідомленні, інформація про пожежу надійшла рятувальникам о 7.38. «Прибувши на місце виклику о 7:44, пожежники з’ясували, що загоряння виникло на 1-му поверсі 7-поверхового адміністративної будівлі на кухні ресторану на площі 15 кв. м з частковим розповсюдженням вогню на дах 1-поверхової прибудови», – йдеться в повідомленні.

При цьому повноцінно гасити загоряння рятувальники не могли через те, що тривалий час не вдавалося відключити електропостачання в будинку й час від часу від електричної проводки з напругою 380 вольт ішли іскри. «Рятувальники не давали займанню розповсюдитися на велику площу. Після того, як представники «ДТЕК Київські електромережі» о 09:44 вимкнули живлення будинку, пожежники почали повноцінне гасіння пожежі. О 9:56 пожежу було ліквідовано», – розповіли в ДСНС.

Унаслідок займання було пошкоджено електропроводку, частково згоріло та розібрано 20 кв. м даху прибудови. Травмованих і загиблих немає. Причина виникнення пожежі з’ясовується. На місці пожежі працювали три одиниці техніки та близько 15 членів особового складу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #пожежа, #ресторан, #хрещатик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: