На Тернопільщині державі повернуто землю вартістю понад 400 тис грн

Опубліковано:
23 Серпня, 2018

Теребовлянською місцевою прокуратурою під  час здійснення представницьких повноважень виявлено факт незаконного використання сільськогосподарським підприємством земельних ділянок площею 14 га вартістю понад 400 тис грн.

Теребовлянська місцева прокуратура подала до суду позов в інтересах Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області про звільнення 2 самовільно зайнятих земельних ділянок на території с.Буданів  Теребовлянського району та повернення їх у державну власність.

 Встановлено, що  після пред’явлення позовної заяви сільськогосподарське підприємство ТзОВ «Ласковецький Бровар» добровільно звільнило 2 земельні ділянки загальною площею 14 га, вартістю   понад 400 тис грн. Відтак суд підтримав клопотання прокурора про закриття провадження у справі у зв’язку із виконанням позовних вимог. Землю повернуто державі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ділянка, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: