Відеоролик «Опілля» на пісню лідера гурту «СКАЙ» тернополянина Олега Собчука став хітом у Мережі (Відео)

Опубліковано:
23 Серпня, 2018

Днями побачив світ новий відеоролик тернопільського «Опілля», саундтреком якого стала пісня «Я тебе люблю» у виконанні Олега Собчука – фронтмена тернопільського гурту «СКАЙ». Пиво з рідного файного міста – бренд нашого краю, і співак, який є вихідцем з Тернополя, вирішив долучитися до його популяризації. Не дарма ж кажуть: «Рідне – найкраще, бо пам’ятаєш й досі його неповторний смак!»

– Коли мені запропонували віддати свою пісню під відеоролик пива, то я спочатку відмовився, але коли його побачив – передумав, – каже Олег Собчук. –  Сказав: якщо моїй дружині він сподобається, то дам згоду, бо пісня була написана саме для неї. І мене, і дружину, ця відеоробота зачепила. До того ж рідне «Опілля» – хороше смачне пиво.

Над створенням відеоролика працював львів’янин Роман Грох, засновник студії «BNProduction». Робота тривала 17 годин.

– Процес зйомок для мене не був складним, оскільки робота і улюблене хобі в моєму випадку збіглися, – розповідає Роман. – Одним з основних завдань було передати глядачеві паралель, власне, між глядачем та героями, щоб кожен, хто його дивиться, відчув глибоке душевне хвилювання. Ідея ролика виникла миттєво і без сумнівів: я хотів передати глядачеві справжні емоції, життєві цінності, любов та пов’язати це із брендом «Опілля». Люди мають розуміти, що «Опілля» – це не тільки пиво, а щось більше – душа, емоції, спогади, любов… Щоб глядач цінував справжнє. Коли роздумував над ідеєю та уявляв, як вона виглядатиме на екрані, в голові вмить залунали рядки пісні Олега Собчука: “Можна бути ким завгодно – І не знати хто ти є… Можна мати все на світі – І не бачити головне!” Тоді я відчув – так, це саме те!

Директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка поділився задумом відеоролика:

– Ми хотіли показати, що є речі, котрі непідвладні часу та здатні об’єднувати навколо себе різні покоління. Такі речі базуються на взаємоповазі та хороших традиціях, однією з яких є бренд «Опілля. Також ми підняли тему батьків і дітей, котрі у сучасних реаліях зазвичай живуть нарізно, але, тим не менш, бережуть і шанують традиції та знають, що таке Справжній Смак Життя! Опілля є об’єднуючим фактором багатьох поколінь, котрі вміють цінувати та любити своє життя! Цінності торгової марки «Опілля» є сукупністю усіх кращих людських якостей, котрі будуються на повазі та незмінних традиціях!

На даний час ролик переглянули майже 100 000 користувачів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відео, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #скай, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: